Очікується, що Samsung оголосить про випуск серії флагманських телефонів Galaxy S20 11 лютого. Нещодавно Макс Вайнбах з XDA Developers поділився живими фотографіями майбутнього смартфона Galaxy S20 + 5G. Тепер же в мережу злили відео з новими смартфонами.

Починаючи з дисплея Galaxy S20 + (SM-G986U), він підтримує максимальна роздільна здатність 1440 x 3220 пікселів. Він буде пропонувати високу співвідношення сторін 20: 9. Однак передбачається, що Galaxy S20 + буде оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм. Очікується, що Galaxy S20 і Galaxy S20 Ultra з 6,3-дюймовим та 6,9-дюймовими дисплеями будуть підтримувати однакову дозвіл і співвідношення сторін. Досить велика діагональ, навіть для смартфонів 2020 року.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.