Google Pixel 4 XL і Xiaomi Redmi Note 7 тільки що були визнані Джеррі Ригом як найтендітніші смартфони 2019 року. Як нагадує нам блогер, вони є одними декількох телефонів на ринку, які не пройшли традиційний тест на вигин.

Джеррі Клунь Всі оприлюднив рейтинг найбільш міцних і легких у ремонті смартфонів минулого року. В цьому році Redmi Note 7 від Xiaomi - найкрихкіший смартфон.

Під час свого тесту Джеррі Клунь Все встиг зігнути пристрій голими руками. Та ж історія і з Pixel 4 XL, який займає друге місце.

не Дивно, що Джеррі Клунь Все також шкодує про крихкість Royole Flexpai, який є першим складним смартфоном на ринку. На додаток до Samsung Galaxy Fold і OnePlus 7T (який також не пройшов тест на вигин), в наші дні є трохи смартфонів, які не витримують цей тест.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8 Pro

Google, тим не менш, вдалося очолити список найбільш стійких телефонів з Pixel 3a. Це смартфон середнього класу, випущений у травні 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.