Ви коли-небудь замислювалися про те, хто може розблокувати ваш телефон? Що їм для цього потрібно? Хто може попросити виробників розблокувати телефон певних користувачів? Якщо ви користувач Apple, можливо, ви відчуваєте себе в безпеці. Але останнім часом деякі джерела стверджують, що ФБР в даний час змушує Apple допомогти їй розблокувати iPhone терористів. Здається, Apple не згодна. Але експерти в області цифрової безпеки говорять, що уряд США може розблокувати iPhone без допомоги або з дозволу Apple.

iPhone 5C
iPhone 5C

Експерти з безпеки стверджують, що слідчі можуть використовувати ряд вразливостей безпеки для отримання даних зі смартфонів прямо або побічно через таких постачальників, як Cellebrite і Grayshift.

iPhone 11
iPhone 11

Подивимося, хто з них блефує.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.