Kia планує створити 11 акумуляторних електромобілів в списку моделей до 2025 року, які будуть мати до 500 км ходу без підзарядки.

Kia Optima 2020
Kia Optima 2020

Амбітна компанія планує продати 500 000 електромобілів по всьому світу до 2026 року (як не дивно, виключаючи Китай, де у нього є спільне підприємство, імовірно, з окремими власними цілями), що становить 6,6% частки світового ринку.

“Починаючи з запуску своєї першої моделі EV в 2021 році, Kia представить повну лінійку EV з 11 моделей до 2025 року, додавши нові моделі EV у свою лінійку, включаючи легкові автомобілі, позашляховики і MPV. з 2022 року", - повідомила компанія.

Kia Soul
Kia Soul

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Компанія також повідомила про свої інвестиції в хорватську компанію з виробництва електромобілів Rimac, про яку було оголошено в травні минулого року, і про мережі зарядки Ionity, що фінансується автовиробниками, по всій Європі, про яку було оголошено у вересні.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.