Згідно Porsche, абсолютно новий повністю електричний Taycan може розганятися до 2,6 секунди зі швидкістю від 0 до 60 миль в годину і максимальною швидкістю 161 миль в годину. Тесла каже, що його продуктивність Model S може впоратися з цим все за 2,4 секунди і досягти максимальної швидкості 163 миль в годину.

Наведені вище цифри неймовірно близькі, і ми знаємо, що в реальних тестах завжди будуть деякі коливання з-за ряду факторів. Недавній бій з оку на око, в якому брав участь Top Gear, ставить Taycan на перше місце, хоча навколо гонки було багато суперечок, і багато людей стверджували, що гонка була фальшивий. Навіть Drag Times втрутилася, щоб оскаржити претензії Top Gear.

Porsche Taycan, insideevs

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.