NOVAMEAT, заснований в Барселоні стартап, який в 2018 році створив перший в світі 3D-друкований біфштекс на рослинній основі, представив оновлену версію м'ясного виробу. Засновник Джузеппе Сционти розмовляє з вегетаріанцем про перший у світі замінники м'яса на рослинній основі, який пропонує як структуру, так і зовнішній вигляд цього яловичого стейка.

NOVAMEAT , vegeconomist

За словами доктора Сциони, давня проблема рослинного м'яса досі полягала у створенні життєздатної альтернативи волокнистому м'яса тварин, наприклад, цілим яловичим стейкам. Технології NOVAMEAT дозволяють тонко налаштовувати структуру рослинних білків на мікроскопічному рівні, тобто можуть імітувати текстуру, зовнішній вигляд, харчові і сенсорні властивості м'яса волокнистих тварин, таких як яловичі стейки, м'ясо курячої грудки і стейки тунця.

NOVAMEAT , vegeconomist

Виглядає дуже апетитно.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.