Китайський технологічний гігант Huawei працює над створенням альтернатив додатків і сервісів Google, а також активно працює над тим, щоб зменшити свою залежність від сторонніх постачальників. Аналогічним чином компанія запустила нову програму стимулювання для розробників.

Huawei заявляє, що вона запропонує розробникам в Ірландії і Великобританії 20 мільйонів фунтів стерлінгів для створення додатків і сервісів для свого підрозділу мобільних послуг зі штаб-квартирою в Дубліні. Це оголошення від компанії було зроблено на конференції розробників в Лондоні.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Це відбувається в той час, коли Huawei прагне стати більш самодостатнім після того, як на нього наклали санкції США, з-за яких він не може використовувати операційну систему Google Android на своїх останніх смартфонах.

Huawei, ITC.ua
Huawei, ITC.ua

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Китайська компанія також прагне зміцнювати власні мобільні послуги. Він уже випустив комплекти доступу з відкритим вихідним кодом для розробників, щоб інтегрувати свої додатки в галерею додатків Huawei, яка є аналогічною послугою Google Play Store.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.