За повідомленнями ЗМІ, це вже другий випадок, коли SpaceX підірвала своє обладнання з метою з'ясувати обмеження компанії з точки зору методів виробництва і збірки.

Інсайдери повідомляють, що 10 січня команда інженерів SpaceX підірвала мініатюрний танкер Starship, який був побудований всього за 20 днів.

Starship
Starship

Після тесту генеральний директор SpaceX Елон Маск відправився в Twitter, щоб докладно розповісти про результати, відповідаючи на запитання користувача мережі.

Маск додав, що резервуар зруйнувався майже точно там, де і як це було заплановано, коли зварний шов, що з'єднує стінку резервуара і купол, вийшов з ладу при максимальному підтримується тиск в 7,1 бар, що на 18% вище робочого тиску. Він підкреслив, що SpaceX вимагає, щоб кораблі витримували як мінімум 40% від робочого тиску, перш ніж людям дозволять літати на них.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Starship
Starship

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.