Згідно з інформацією Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю, Xiaomi Mi 10 Standard Edition тепер має ліцензію на доступ до мережі. Останнім часом було кілька витоків і припущень щодо цього пристрою. Це включає в себе недавні шпигунські знімки, на яких показано його камери з чотирма датчиками.

Xiaomi Mi 10, gizchina

станом на кінець листопада 2019 року деякі моделі Xiaomi 5G з номерами M2001J1E і M2001J1C отримали сертифікацію 3C. Інформація про сертифікацію показує, що цей новий телефон Xiaomi 5G підтримує швидку зарядку до 66 Вт. Крім того, два інших телефону Xiaomi 5G (M2001J2E і M2001J2C) також отримали сертифікацію 3C. Тим не менш, вони підтримують швидку зарядку до 30 Вт. Схоже, компанія представить відразу 3 модифікації цього пристрою.

Xiaomi Mi 10, gizchina

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.