Минулого тижня на виставці CES 2020 Нілай Патель з The Verge і Дітер Бон разом з генеральним директором OnePlus Пітом Лау в Vergecast представили свій перший офіційний подкаст.

У цьому році OnePlus дебютував з новим концептуальним телефоном OnePlus Concept One McLaren Edition на виставці Consumer Electronics Show, тому Він приїхав на шоу, щоб обговорити, що означає дизайн телефону для майбутнього лінійки смартфонів OnePlus, а також свої думки про нові технології в мобільному світі, таких як 5G і складні телефони.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

В інтерв'ю Він говорить, що OnePlus вивчив складні екрани, але компанія вважає, що переваги складних технологій “переважуються недоліками або недоліками поточного стану технології”.

Іншими словами, глава OnePlus впевнений, що гнучкий смартфони ще не готові для продажу, так як технологічний прогрес не дозволяє зробити їх дійсно хорошими.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила унікальне зарядно пристрій, який точно сподобається мандрівникам з-за свого широкого функціоналу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами, які будуть працювати як на звичайному смартфоні. Правда, крім фото інформації майже немає.

Також Знай.uа повідомляв, що Apple відмовила владі США допомагати в розблокуванні смартфонів загиблих терористів.