Існує величезна частина ентузіастів Xiaomi, які люблять скіни прошивки MIUI. Це одна з кращих користувальницьких версій Android на ринку. Він поставляється з іншим дизайном і додатковими функціями. Одна з найулюбленіших функцій прошивки - це можливість змінювати системний інтерфейс завдяки безлічі настроюваних тем, доступних в додатку MIUI Themes.

Xiaomi CC9 Pro
Xiaomi CC9 Pro

Ще в лютому минулого року ця функція була закрита для всіх 28 країн Європейського Союзу. На жаль, користувачі втратили можливість кастомизировать інтерфейс, і це відбулося без офіційної заяви від Xiaomi. Тепер компанія готова повернути тему на ринок.

Xiaomi Mi Mix Alpha
Xiaomi Mi Mix Alpha

Це, безумовно, хороша новина для користувачів Xiaomi. Згідно з офіційним повідомленням, деякі європейські пристрою Xiaomi вже мають доступ до додатка Themes з початку 2020 року. Доступність буде розширюватися по всій Європі, і всі пристрої повинні отримати його до середини травня. Варто відзначити, що користувачі ЄС можуть зайти на веб-сайт Xiaomi Themes, щоб офіційно отримати теми, іконки, шпалери та звуки. Їм більше не потрібно покладатися на VPN або регіональні зміни.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.