Починаючи з 2019 року, у деяких брендів, таких як Samsung і Huawei, з'являються складні телефони, але не у всіх виробників телефонів є можливість вибору на ринку. Одним з них є LG, який не надто активний в цьому сегменті. Однак, інсайдери виявили новий патент від компанії, і тепер корпорація планує увірватися на ринок гнучких смартфонів.

LG, gizchina

Повідомлялося, що патент був поданий у Відомство інтелектуальної власності Китаю 22 липня 2019 роки; потім був схвалений для публічного розкриття 17 січня 2020 р.

LG, gizchina

Як ми бачимо на зображеннях, у телефоні використовується новий дизайн складного екрана; з дисплеєм, що складаються навколо рамки телефону. Очевидно, що шарнір дисплея буде значно тонше в порівнянні з іншою частиною телефону. Таким не може похвалитися вже існуючі на ринку смартфони.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коли компанія покаже публіці смартфон - невідомо.

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.