Ми вже знаємо про те, що Apple працює над доступним iPhone на 2020 рік. Довгий час витоку і чутки вказували на пристрій iPhone SE 2. В грудні почали з'являтися повідомлення про потенційного смартфоні iPhone 9. Ну, тепер у нас є більше інформації про майбутню новинку. Якщо вірити недавнім звітом, схоже, що Apple хоче випустити iPhone 9 як можна швидше. Крім того, компанія планує орієнтуватися на ринки, що розвиваються, такі як Індія.

iPhone 12
iPhone 12

На даний момент поточне тестування продукту завершено, і тепер компанія планує випустити цей пристрій. Раптовий поспіх для запуску iPhone 9 на ринку, такому як Індія, має сенс. Бренд вже втрачає контроль на домінуючих ринках Китаю. Доступний iPhone 9 (він же iPhone SE2) може якимось чином компенсувати це. З урахуванням сказаного було б цікаво подивитися, наскільки добре пристрій буде працювати насправді.

iPhone 11
iPhone 11

Враховуючи, що за новинку попросять близько 400 доларів, смартфон точно стане популярним.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.