На даний момент компанія Apple займається розробкою нової фікції для мобільної операційної системи iOS 13.3.1, яка полягає у повному відключенні відстеження місцезнаходження iPhone 11. Журналіст Брендон Буч вже висловив свою думку на цей рахунок у своєму Twitter. Втім, навіть якщо не спиратися на думку журналіста, стає ясно, що компанія вирішила подбати про безпеку своїх користувачів. На відміну від Google, яка не відключає на вимогу користувачів стеження за смартфоном, яблучна компанія вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

За словами журналіст, пробна версія iOS 13.3.1 відкриває нові можливості для користувачів бренду Apple, зокрема дозволяє відключити в їх останньої моделі смартфонів iPhone 11 чіп U1. Швидше за все, ця функція буде доступною і на моделях 2020 року.

iPhone 5s
iPhone 5s

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.