19 січня 2020 року NASA і SpaceX завершили демонстрацію запуску космічного корабля Crew Dragon і ракети Falcon 9. Випробування почалися в 10:30 за східним поясним часом, коли стартував комплекс Launch Complex 39A в Космічному центрі ім. Кеннеді у Флориді. Компанія хотіла показати здатність космічного корабля безпечно відділятися від ракети у малоймовірному випадку надзвичайної ситуації в польоті. Кредит: НАСА Телебачення

SpaceX
SpaceX

приблизно Через 90 секунд після того, як в неділю з космічного центру Кеннеді у Флориді стартувала ракета SpaceX Falcon 9 Елона Маска, вона вибухнула в повітрі - як і передбачалося.

SpaceX
SpaceX

NASA і SpaceX тестували ключову систему безпеки космічного корабля компанії Crew Dragon, яка являє собою капсулу, призначену для доставки астронавтів НАСА на Міжнародну космічну станцію (МКС).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.