Sony працює над ігровою консоллю наступного покоління під назвою PlayStation 5. Незважаючи на те, що офіційний запуск ще далеко, продукт вже багато разів з'являвся в мережі на знімках, щоразу розкриваючи інформацію. Після потенційної конструкції консолі в мережі з'явився новий патент на контролер PS5. Для тих, хто не знає, Sony оновлює свій контролер PlayStation кожен рік, додаючи нові функції з кожною ітерацією. В PlayStation 4 бренд додав сенсорну панель і кнопку “Поділитися” на контролері DualShock.

PlayStation 5, gizchina

Що ж, схоже, що компанія може довести підтримку голосового управління до п'ятій ітерації DualShock. Якщо ви подивитеся на запатентовані зображення, ви побачите динамік і мікрофон, який може використовуватися гравцями для подання голосових команд. Підтримка голосового управління, безумовно, стане гарним доповненням до контролера. Користувачі зможуть контролювати різні аспекти своєї системи, такі як включення або вимикання і доступ до ігор. Його також можна використовувати для відкриття додатків за допомогою голосових команд. Було б цікаво дізнатися, чи будуть в продукті присутні схожі голосові помічники, такі як Alexa або Siri. Для тих, хто не знає, різні попередні чутки також припускали, що компанія насправді працює над якимось помічником ШІ.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.