За словами Nikkei, різні країни почали орієнтуватися на комунікаційні технології наступного покоління після 5G. Японія планує офіційне громадянське співпрацю для розробки комплексної стратегії для “після 5G” (технологія 6G). Японія планує досягти швидкості передачі даних, яка в 10 разів перевищить 5G до 2030 року. Китай, Південна Корея і Фінляндія також почали дослідження, розробки та інвестиції.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Міністерство внутрішніх справ і зв'язку Японії створить у січні дослідницьке товариство. Представники NTT Docomo і Toshiba підведуть підсумки комплексних стратегій, таких як цілі продуктивності 6G. Японія буде сприяти розвитку технології 6G з використанням державного бюджету.

Смартфон Nokia
Смартфон Nokia

Використовуючи технологію високошвидкісної зв'язку “post-5G” (6G), багато немислимі речі будуть можливі. Швидкість 6G повинна бути як мінімум в 10 разів швидше, ніж 5G. Це план японського Міністерства внутрішніх справ та зв'язку. Дослідження буде зосереджено на швидкостях мережі, які можуть миттєво передавати великі обсяги даних.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.