Звіт IDC “Worldwide Used Smartphone Forecast, 2019–2023” показує, що світові поставки старих смартфонів (включаючи офіційні відновлені і використані смартфони) повинні досягти 206,7 млн. одиниць в 2019 році, збільшившись на 17,6% порівняно з 175,8 млн. одиниць в 2018 році. До 2023 року, поставки старих смартфонів досягнутий 332,9 млн одиниць. І сукупний річний темп зростання з 2018 по 2023 рік досягне 13,6%.

Смартфон Nokia
Смартфон Nokia

“На відміну від недавнього падіння ринку нових смартфонів, а також прогнозу мінімального зростання нових поставок протягом наступних декількох років, ринок уживаних смартфонів не демонструє ознак уповільнення у всіх частинах земної кулі”, - повідомили експерти. Схоже, використані смартфони набирають популярність. Можливо, з-за їх доступності та низької ціни.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.