Минулого місяця в результаті обстрілу на військово-морській базі у Флориді загинули чотири людини, у тому числі саудівська бойовики, і багато отримали поранення. У ході розслідування справи Apple попросили допомогти розблокувати айфони, використовувані саудівськими бойовиками.

У понеділок генеральний прокурор Вільям Бар заявив, що Apple не зробила жодної “допомоги в реалізації” розблокування iPhone. Згодом Apple спростувала заяви Барра, заявивши, що компанія поділилася корисною інформацією з ФБР. Крім того, є також недавні повідомлення про те, що деякі агенти ФБР по-різному ставляться до заяв Барра.

Apple, InfoResist
Apple, InfoResist

Деякі агенти сказали, що були здивовані словами Барра, тому що вони думали, що Apple надала достатню допомогу в розслідуванні. Інші агенти також стурбовані тим, що неодноразові прохання Apple зламати смартфони, щоб розблокувати пристрій для доступу до особистих даних, що зберігаються на iPhone, можуть погіршити відносини між ФБР і Apple.

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.