Apple випустила оновлення прошивки AirPods Pro минулого місяця. Але після цього оновлення ходять чутки, що активне шумозаглушення AirPods Pro працює не так добре, як раніше. Що ще більш заплутано, так це те, що Apple відкликала оновлення версії 2C54. Тому не всі, хто використовує новітні бездротові навушники Apple, отримують оновлення.

AirPods Pro
AirPods Pro

У грудні 2019 року Apple випустила оновлення прошивки для бездротових навушників AirPods 2 і AirPods Pro. Остання версія прошивки - 2C54.

Після цього на веб-сайті огляду технологій RTINGS.com була проведена оцінка нової прошивки для поліпшення AirPods Pro. Сьогодні RTINGS оголосив результати дослідження і підтвердив, що 2C54 об'єктивно послабив функцію активного шумозаглушення AirPods.

AirPods Pro
AirPods Pro

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Компанія обіцяє виправити цю ситуацію.

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.