Раніше, 17 січня 2020 року, Oppo подала заявку на патент Державне відомство інтелектуальної власності Китайської Народної Республіки. Відмінною особливістю цього патенту є його унікальний дизайн смартфона, який демонструє модуль задньої камери у формі колеса.

Oppo, gizchina

згідно з малюнками, які супроводжують патент, ясно, що за зовнішнім виглядом розташування камер нагадує місячні цикли Місяця. Задні камери розташовані у формі півмісяця під сферою. В даний час невідомо, чи містить ця область який-небудь спеціальний датчик або камеру. Зліва направо, за світлодіодним спалахом слід великий датчик зображення і два менших об'єктива поруч з ним зігнутої лінії.

У патенті також представлені графічні зображення, на яких показані технічні параметри пристрою. На жаль, це все ще створює більше питань, ніж відповідей щодо унікального смартфона. Раніше в цьому місяці OnePlus представив CES 2020 невидимий модуль задньої камери на концептуальному смартфоні, так що конкурентна компанія може створити подібну технологію.

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.