Як тільки була випущена серія iPhone 11, деякі користувачі дізналися, що навіть якщо відстеження місця розташування було вимкнено, телефон все одно буде мати активні служби визначення місцезнаходження.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Потім Apple визнала проблему і заявила, що проблема викликана новим чіпом UWB для серії iPhone 11, який ще не був визнаний у всьому світі; таким чином, мобільні телефони повинні використовувати служби визначення місцезнаходження, щоб підтвердити, може використовуватися смартфон.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Ще в грудні Apple обіцяла, що додасть можливість відключення відстеження місця розташування. Тепер, з останньої бета-версією iOS 13.3.1, компанія з Купертіно, схоже, додала цю функцію. Опцію можна знайти в розділі “Мережеві і бездротові мережі” у розділі “Конфіденційність”> “Місцезнаходження”> “Системні послуги”.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Таким чином, ви можете вимкнути його, якщо дійсно хочете, але у вас можуть виникнути деякі проблеми з Bluetooth, Wi-Fi і - звичайно - сверхширокополосным чіпом.

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.