Глава відділу MIUI Джин Фан нещодавно оголосив про останні досягнення Xiaomi MIUI 11 в Weibo. Повідомляється, що компанія планує змінити анімацію і роботу безлічі елементів інтерфейсу.

Xiaomi MIUI 11, gizchina

Що стосується поліпшення в настільній анімації і жестах, оцінки користувачів, що мали доступ до бета-версії, були задовільними.

MIUI 11
MIUI 11

Xiaomi відкликала свої теми MIUI на пристроях ЄС близько року тому через проблеми з конфіденційністю. Xiaomi нещодавно змінила програмне забезпечення, щоб воно відповідало GDPR. За словами виробника, компанія готується до повернення кастомних тим на кінець цього року. Впровадження програми дизайну починається в січні, і до середини травня користувачі MIUI повернуть теми на свої смартфони Android в Європі.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.