Google Play не показує точну кількість завантажень додатків, а включає їх у різні групи. Однак, додаток WhatsApp подолало позначку в 5 мільярдів завантажень.

WhatsApp
WhatsApp

Тільки 12 додатків знаходяться у цьому діапазоні завантажень, переважна більшість з них від Google. Вони були встановлені на переважній більшості пристроїв Android. Досі було лише одне виключення: Facebook, і тепер WhatsApp приєднується до цього списку.

WhatsApp
WhatsApp

Якщо в 2016 році було всього 16 додатків з більш ніж одним мільярдом завантажень, то у 2020 році відбувається те ж саме, але з наступною смугою: п'ять мільярдів.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Подивимося, хто перший добереться до планки в 10 мільярдів завантажень.

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.