Xiaomi Youpin сьогодні випустила новий продукт для фітнесу та фітнесу на своєму внутрішньому ринку - 19,5-дюймовий Smart Bike V1-PLUS YESOUL Beast. Ціна пристрою становить 9999 юанів (~ 145 доларів США), і тепер він доступний для попереднього замовлення в Китаї. Пропонується в двох колірних варіантах - чорному і білому. Дата доставки ще не відома.

YESOUL Beast 19.5-inch Smart Bike V1-PLUS, gizchina

Відмінною рисою інтелектуального персонального тренувального пристрою є те, що воно оснащене 19,5-дюймовим сенсорним дисплеєм, який, за словами компанії, захищає від поту. Дисплей показує уроки в реальному часі, а також дані про фітнес і спорт в режимі реального часу за допомогою програми Yesoul.

YESOUL Beast 19.5-inch Smart Bike V1-PLUS, gizchina

Поряд з динамічними уроками їзди на велосипеді на дисплеї відображаються живі уроки щоранку, північ і вечір. Компанія повідомила, що тренування не повторюються кожен день. Крім того, він також пропонує більше 3000 курсів, які можна замовити на вимогу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.