Huawei працює над альтернативами Google Mobile Services. У нього вже є набір додатків під назвою Huawei Mobile Services, який включає в себе AppGallery ( версія Play Store), Huawei Video ( заміна для YouTube), Huawei Themes, Huawei Wallet, Huawei Browser і так далі. Компанія вирішила піти ще далі.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Huawei також включила Location Kit і Map Kit у HMS Core (свою колекцію інструментів для розробників додатків), щоб надавати послуги визначення місця розташування і відображення, але даних для відображення не було. У повідомленні Reuters говориться, що китайський мобільний гігант співпрацює з TomTom, голландською компанією, відомої своїми картографічними послугами.

У наступній серії Huawei P40 повинна бути попередньо встановлена нова картографічна служба. Інші моделі можуть отримати функцію через оновлення.

Huawei, GizChina.it
Huawei, GizChina.it

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.