Apple випустила оновлення прошивки AirPods Pro минулого місяця. Але після цього оновлення ходять чутки, що активне шумозаглушення AirPods Pro працює не так добре, як раніше. Що ще більш заплутано, так це те, що Apple відкликала оновлення версії 2C54. Тому не всі, хто використовує новітні бездротові навушники Apple, отримують оновлення.

AirPods Pro
AirPods Pro

У грудні 2019 року Apple випустила оновлення прошивки для бездротових навушників AirPods 2 і AirPods Pro. Остання версія прошивки - 2C54.

Після цього на веб-сайті огляду технологій RTINGS.com була проведена оцінка нової прошивки для поліпшення AirPods Pro. Сьогодні RTINGS оголосив результати дослідження і підтвердив, що 2C54 об'єктивно послабив функцію активного шумозаглушення AirPods.

AirPods Pro
AirPods Pro

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Компанія обіцяє виправити цю ситуацію.

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.