Компанія Amazon працює над новою технологією, що дозволить розраховуватися в магазинах долонею замість картки чи готівки.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Так, компанія пропонує розміщувати спеціальні касові термінали, які будуть пов'язувати відбиток долоні людини з її обліковим записом у банку. Для цього спершу потрібно просканувати долоню, щоб пристрій запам'ятав текстуру шкіри, нерівності, вени. Біометрична інформація, а також історія покупок користувачів буде зберігатися на хмарі Amazon.

Компанія планує розмістити такі термінали у кав'ярнях, закладах швидкого харчування та інших місцях, де завжди великий потік людей.

Як пише видання, технологією зацікавилися такі компанії, як Visa, MastercardJPMorgan Chase, Wells Fargo та Synchrony Financial.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Amazon здає в оренду найпотужніший комп'ютер у світі.
Компанія оголошує про запуск перегляду Amazon Braket. По суті, це сервіс для квантових обчислень, з якими не зможе впоратися звичайний комп'ютер. Компанія збирається продавати ці обчислення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Amazon поліпшила роботу популярного голосового помічника.
Невдовзі можна буде почути трохи більше емоцій від голосового помічника Алекса, оскільки Amazon оголосив, що розробники тепер можуть змусити його відповідати користувачеві різним тоном голосу.

Також Знай.ua писав, Ebay і Amazon влаштували жорсткі судові розбірки