Китайський промисловий гігант Huawei готується представити свій останній флагман - серію Huawei P40. В останньому звіті про це флагмані стверджується, що в цій серії буде версія “Плюс”. Однак у нас з'явився живі фото Huawei P40 Pro, і, як зазвичай, його помітили в метро. Останнім часом здається, що метро - це відмінне місце для виявлення секретних пристроїв. Раніше Xiaomi, Honor, Samsung та інші невидані телефони були виставлені у метро.

HUAWEI P40 PRO, gizchina

Смартфон володіє багатьма функціями прийдешнього Huawei P40 Pro. Для початку, ми можемо побачити подвійний вигнутий дисплей. Крім того, подвійна камера з отвором в екрані видна у верхньому лівому куті екрану. Задня частина цього пристрою захищена захисним чохлом, тому ми не бачимо розташування задньої камери. Тим не менш, дизайн передньої частини фюзеляжу в основному відповідає наявним рендерам.

HUAWEI P40 PRO, gizchina

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.