Китайські OEMS завжди були в авангарді війни з рамкою смартфона. За останні пару років ця битва призвела до деяких чудовим інновацій, особливо від таких брендів, як Vivo та OPPO. І тепер, новий патент на дизайн OPPO, виявлений інсайдерами, представляє пристрій з рамкою, яка може вмістити камеру для селфи. Цікаво, що цей патент був поданий компанією в березні 2019 роки до того, як компанія оголосила про випуск своєї серії смартфонів Reno з спливаючими камерами.

Oppo, gizchina

Виробники Android впровадили низку проектів для створення повноекранного смартфона. Sharp Aquos Crystal проклав шлях для смартфонів без рамок навколо екрану в 2014 році. Але концепція була популяризована Mi MIX від Xiaomi в 2016 році, який, як і його колега Sharp, розташував фронтальну камеру знизу, але з набагато більш тонкими рамками.

Oppo, gizchina
Oppo, gizchina

Пізніше OPPO і Vivo представили різні рішення, такі як “штори” для вирізу і спливаючі камери. У розпал популярності спливаючих камер в початку 2019 року, Опозиції, схоже, подав патент на цей симетричний дизайн верхній і нижній рамок смартфона, що включає фронтальну камеру, датчики і роз'єм для навушників.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.