На даний момент WhatsApp не є кращим додатком для обміну повідомленнями, на відміну від Telegram. Тепер розробники WhatsApp додадуть функцію, яка вже тривалий час існує в конкурентних месенджерах.

WhatsApp, gizchina

Вже більше року в WhatsApp ми можемо відправляти стікери, як ми це робили в Telegram протягом багатьох років. Ці наклейки в основному маленькі малюнки, більше ніж смайлики, які передають ідеї або емоції. Їх перевага в тому, що ми можемо легко створювати свої власні, тому вони швидко стали популярними. Що ж, тепер ми бачимо, як додаток працює над серією анімованих стікерів.

WhatsApp
WhatsApp

Незабаром у WhatsApp з'являться анімовані стікери, які були популярними близько півроку тому, а зараз вони сприймаються як буденність.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.