Cruise, компанія з виробництва безпілотних авто представив першу серію авто, які можуть обходитися без водіїв.

Cruise Origin з електричним приводом був розроблений Honda, яка також має частку в компанії.

Запуск автомобіля, на якому немає керма або педалей, було відкладено з минулого року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У компанії повідомили, що він був розроблений для спільного володіння: “Це не є продукт, який ви купуєте, а досвід, яким ви ділитеся”.

Cuise Origin, BBC

Генеральний директор Ден Амманн хоче, щоб водії перейшли від індивідуальної власності до моделі спільного використання, щоб допомогти зменшити викиди, нещасні випадки і затори.

Виступаючи на старті в Сан-Франциско, він сказав, що Cruise Origin не був концептуальним транспортним засобом: “Він самоприводный. Він електричний. Він загальний”.

Він не сказав, коли автомобіль буде запущений у виробництво, і скільки компанія планує побудувати. Він не був схвалений для їзди по дорогах, і для його впровадження потрібно велике тестування.

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.