Одна з найпопулярніших платформ для обміну миттєвими повідомленнями WhatsApp нарешті впровадила таку популярну функцію для свого бета-додатки для Android - Dark Mode. Це третє велике додаток від Facebook, отримало Dark Mode після того, як компанія розгорнула аналогічну функцію для Messenger і Instagram.

Зверніть увагу, що функція Dark Mode поширюється на додаток Android і тільки для користувачів, які обрали бета-версію. Однак ми очікуємо, що в найближчі тижні компанія впровадить темний режим для всіх, принаймні для користувачів Android.

WhatsApp
WhatsApp

Якщо ви не є бета-тестером WhatsApp, ви можете приєднатися до програми з Play Store, але схоже, що програма для цього додатка більше не приймає нові заявки.

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.