Фото попередньої версії Xbox Series X з'явилися на форумі NeoGAF, після чого справжність пристрої на них підтвердив журналіст Бред Самс, відомий своїми витоками про продукцію Microsoft. Схоже, саме такою і буде нова консоль 2020 року. Зазначимо, що новинку представлять публіці вже до кінця 2020 року, а от з ціною поки нічого не ясно.

Користувач NeoGAF, який опублікував фото, зазначив, що це прототип. Тому фінальна версія може виглядати трохи інакше в деталях. Втім, особливих змін до кінця 2020 року точно не з'явиться.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Microsoft поки не показувала Xbox Series X наживо — у всіх матеріалах компанії використовувалися рендери, на яких не було видно зворотної сторони з портами.

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.