Компанія Google запустила три експериментальних проекту в рамках проекту “Цифрове благополуччя” (Digital Wellbeing). В одному з них фірма запропонувала упакувати смартфон в паперовий конверт. Звучи це дуже дивно, але таке рішення дозволить відмовитися від використання смартфона. Враховуючи, що підлітки проводять величезну кількість часу зі смартфоном - це відмінне рішення.

Мова йде про програму Envelope. Після скачування воно обмежує можливості телефону виключно номеронабирачем і камерою. Щоб уникнути спокус, компанія пропонує користувачам роздрукувати спеціальний паперовий конверт, зібрати його і вкласти всередину смартфон. Звичайно, ідея досить радикальна, але в підсумку, це допоможе позбавитися від залежності.

Сервіс Google, gizchina

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.