Вчені вважають, що побудувати марсіанську місячну базу буде значно дешевше, ніж базу на самій планеті, забезпечуючи при цьому контроль роботів, що знаходяться на поверхні Марса, в режимі реального часу.

Марс
Марс

Група російських, італійських та американських вчених запропонувала створити довготривалу населену базу на марсіанському супутнику - Фобоса і, як очікується, представить свої ідеї на майбутній Королівської академічної космічної конференції 2020 року в Москві наступного тижня.

Вчені перераховують безліч переваг для бази Фобос, включаючи її порівняно низьку вартість і можливості, які вона надає для зручного дистанційного керування складними роботизованими системами на поверхні Марса в реальному часі.

Марс
Марс

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.