Прагнучи повністю оновити значки своїх продуктів, ще в грудні Microsoft оголосила про початок зміни дизайну понад 100 значків продуктів Windows. Тепер компанія хоче впровадити нові іконки в наступні оновлення ОС.

Нові значки для Windows 10, gizchina

За словами користувача Reddit u / MSFTBear, Microsoft почала розміщувати перероблені значки продуктів на панелі завдань Windows 10. Ці перероблені значки засновані на Fluent Design System від Microsoft і в даний час показані на панелі завдань. Будемо сподіватися, що компанія незабаром впровадить оновлення список весняних оновлень.

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.