Продавець смартфонів був знайдений мертвим після того, як, мабуть, був вбитий електричним струмом двома мобільними телефонами в результаті дивного інциденту в Таїланді.

Про це повідомляє Dailymail.

35-річний Канчамайпорн Сайтонг був знайдений на підлозі в своїй кімнаті, лежить зверху двох телефонів, які були підключені до електричної розетки.

Фото з місця інциденту, Dailymail

Його тіло було знайдено в понеділок увечері зацікавленим колегою, коли він не з'явився на роботі в магазині мобільних телефонів у місті Чонбурі, приблизно в 50 милях від Бангкока.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Смартфон Nokia
Смартфон Nokia

Чутиман Сиатонг, 33 роки, повідомила, що її друг був інтровертом, який часто проводив час один у своїй кімнаті, але він рідко пропускав роботу.

Чутиман викликала поліцію і фельдшерів, які перевірили місце події і прийшли до висновку, що він помер від удару струмом смартфонів, які заряджалися.

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.