Згідно з останньою сертифікації Bluetooth, Google готує до випуску бездротові навушники Pixel Buds. Вперше ми побачили щось подібне на заході по запуску MadeByGoogle в жовтні минулого року. Тим не менш, пристрій було на стадії прототипу в той час. Сертифікація Bluetooth має дві моделі цього пристрою. Номери моделей G1007 і G1008. Тим не менш, ми не знаємо, чи це різними варіантами Pixel Buds.

Pixel нирки золото. gizchina

У списку, категорія Pixel Buds - “Аксесуари для мобільних телефонів” і підтримує Bluetooth 5.0. Апаратне забезпечення пристрою від Bestechnic, тому цей майбутній розробник не буде підтримувати кодек Qualcomm aptX.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Ми очікуємо побачити нові Pixel Buds на Google I/O в травні. Тим не менш, в 2020 році Pixel нирки золото спочатку обіцяли показати публіці навесні цього року. Можливо, навушники зможуть затьмарити Apple AirPods, або ж підкупити користувачів своєю ціною.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.