В якому напрямку будуть рухатися камери смартфонів у 2020 році? Недавня суперечка між Xiaomi і Honor про наявність датчика 100MP показує два різних шляхи. Xiaomi і Samsung обрали спосіб великої кількості пікселів; в той час як Huawei Honor і Sony вирішили, що використання 100-мегапіксельних датчиків не є правильним вибором - принаймні, на даний момент.

Хонор і партнерство Huawei з Sony дійсно припускають, що у фотографування c допомогою смартфонів інша концепція. Люди, що працюють в Sony, спростували недавній слух про те, що Sony виробляє ще один 100-мегапіксельний сенсор.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Крім того, з попередніх чуток ми вже знаємо, що Huawei P40 Pro буде комплектувати виготовлений на замовлення датчик 52MP виробництва Sony. Цей датчик буде мати розмір 1 / 1,33 дюйма і буде використовувати технологію піксельного біннінген 4 в 1. Ця технологія дозволяє сенсору поєднувати чотири пікселя в один, щоб захоплювати більше світла. Подивимося, чиї смартфони будуть продаватися на ринку в 2020 році.

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.