Фото попередньої версії Xbox Series X з'явилися на форумі NeoGAF, після чого справжність пристрої на них підтвердив журналіст Бред Самс, відомий своїми витоками про продукцію Microsoft. Схоже, саме такою і буде нова консоль 2020 року. Зазначимо, що новинку представлять публіці вже до кінця 2020 року, а от з ціною поки нічого не ясно.

Користувач NeoGAF, який опублікував фото, зазначив, що це прототип. Тому фінальна версія може виглядати трохи інакше в деталях. Втім, особливих змін до кінця 2020 року точно не з'явиться.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Microsoft поки не показувала Xbox Series X наживо — у всіх матеріалах компанії використовувалися рендери, на яких не було видно зворотної сторони з портами.

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.