Згідно зі звітом, Apple почне збірку дешевого iPhone 9 в лютому і анонсує його офіційно вже в березні цього року. Інформація надходить безпосередньо з джерел в ланцюжку поставок, цитованих Bloomberg. Спочатку ходили чутки, що цей смартфон стане довгоочікуваним iPhone SE 2. Хоча він може стати продовженням для телефону 2016 року, він був перейменований в iPhone 9.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

У звіті говориться, що збірка буде розділена між тайванським виробником Hon Hai Precision Industry " (Foxconn), Pegatron Corp і Winstron Corp. iPhone 9 матиме дизайн в стилі iPhone 8 зі старої доброї технологією Touch ID. Це буде компактний смартфон за сучасними стандартами з 4,7-дюймовим екраном і, можливо, дозволом HD.

iPhone 11 pro max
iPhone 11 pro max

Незважаючи на менший форм-фактор і дизайн старої школи, iPhone 9 може похвалитися чіпсетом Apple A13 Bionic. Цей чіпсет ставить його в один ряд з торішніми моделями iPhone 11.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Правда, у скільки він обійдеться користувачам - невідомо.

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.