Останнім часом Apple не показала хороших результатів продажу за межами США. Тому було багато прогнозів, що iPhone 11 провалиться у продажу. Однак, схоже, що компанія з Купертино знайшла найслабша ланка і виправила його. За деякими повідомленнями ЗМІ, оскільки попит на серію iPhone11 перевершив очікування, компанія готова випустити більш дешевий iPhone. Це вже призводить до збільшення попиту на процесор A13. Виявляється, Apple попросила виробників мікросхем збільшити виробничі потужності.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

У повідомленні говориться, що ринковий попит на iPhone11 і iPhone 11 Pro перевершив очікування ринку, а також перевершив очікування Apple. Щоб задовольнити ринковий попит, Apple запросила виробничі потужності процесорів A13, використовуваних TSMC в цій серії iPhone.

iPhone 11 pro max
iPhone 11 pro max

Деякі аналітики також очікують, що продажі iPhone 11 і iPhone 11Pro, особливо iPhone 11, будуть кращими, ніж очікувалося. Дані відповідних дослідних установ показують, що в жовтні минулого року продажі iPhone 11, iPhone 11Pro і iPhone 11Pro Max становили 69% від загального обсягу продажів iPhone.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.