Популярні китайські виробники смартфонів, такі як Huawei, Xiaomi і OPPO, впровадили у свої смартфони технології швидкого бездротової зарядки. Однак OnePlus ще не представила функцію бездротової зарядки на своїх смартфонах. Після запуску OnePlus 7T у вересні генеральний директор OnePlus Піт Лау заявив, що йому не вистачає функції бездротової зарядки. Можливо, нову функцію представлять вже в смартфоні OnePlus 8.

І хоча смартфони компанії досить популярні, відсутність бездротової зарядки був явним мінусом, так як ця технологія використовується на телефонах конкурентів вже досить тривалий час.

OnePlus 7
OnePlus 7

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.