В Індонезії були знайдені чотири нових види акул, які пересуваються по дну моря. Досить рідко риби можуть самостійно пересуватися по дну, без якої-небудь допомоги.

Відповідне відео з'явилося на Youtube-каналі UQ Faculty of Medicine, про це повідомляє “Хвиля”.

Дослідники вперше побачили нові види між материковою частиною Індонезії та Австралії.

Вчені відзначили, що акули відносяться до хижаків, але загрози людині не несуть з-за своїх розмірів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.