На даний момент WhatsApp не є кращим додатком для обміну повідомленнями, на відміну від Telegram. Тепер розробники WhatsApp додадуть функцію, яка вже тривалий час існує в конкурентних месенджерах.

WhatsApp, gizchina

Вже більше року в WhatsApp ми можемо відправляти стікери, як ми це робили в Telegram протягом багатьох років. Ці наклейки в основному маленькі малюнки, більше ніж смайлики, які передають ідеї або емоції. Їх перевага в тому, що ми можемо легко створювати свої власні, тому вони швидко стали популярними. Що ж, тепер ми бачимо, як додаток працює над серією анімованих стікерів.

WhatsApp
WhatsApp

Незабаром у WhatsApp з'являться анімовані стікери, які були популярними близько півроку тому, а зараз вони сприймаються як буденність.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.