Вчені запропонували ліки, яке може виявитися ефективним у боротьбі з китайським коронавірусом. Мова йде про препарат , розроблений співробітниками Уральського федерального університету в Єкатеринбурзі. Схоже, вчені все ж зможуть врятувати людство завдяки новим лікам. Досить швидко вчені змогли знайти ліки проти вірусу, який раніше не був відомий людству.

Вчені, Lenta
Вчені, Lenta

Створене на базі наукової установи ліки відноситься до групи медикаментів, ефективних проти РНК-вірусів, один з яких спровокував спалах нового захворювання на території Китаю. Вірус, який визначено як 2019-nCoV, вже зафіксований в інших державах.

вчені
вчені

Пневмонія невідомого типу була діагностована у населеному пункті Ухань в грудні минулого року. Кількість хворих на даний момент досягло 500. 17 хворих померли. Проте, вчені виключають ймовірність масового зараження.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.