У листопаді 2016 року Apple почала самостійно продавати iPhone, які зазнали заводському відновленню. Примітно, що зовні відновлений iPhone складно відрізнити від нового - точніше, майже неможливо. Звичайно, з допомогою коробки, або ж в налаштуваннях, вивчаючи серійний номер. Тепер Apple планує продавати відновлені iPhone 8.

iPhone 12
iPhone 12

Купивши відновлений iPhone Xs, можна заощадити 20% від ціни нового апарату, тобто 200 доларів. Таким чином, iPhone X з пам'яттю на 64 ГБ обійдеться в 799 доларів замість 999 доларів. Ось повний прайс-лист на відновлені iPhone XS і iPhone XS Max:

Зазначимо, що кожен телефон перевіряється на заводі Apple, так що вони нехай і не нові, але от якість компанія гарантує.

iPhone 11
iPhone 11

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.