Минулого тижня студія CD Projekt RED оголосила про перенесення гри Cyberpunk 2077 з 16 квітня на 17 вересня цього року. Днями польський інсайдер Борис Неспилак розповів про причини, за якими компанія відсунула дату релізу гри. Схоже, справа не у самій грі. Точніше, причиною перенесення дати виходу стало не погана оптимізація або доробка проекту, а саме Xbox One.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

За словами інсайдера, основною причиною перенесення релізу стали технічні проблеми, пов'язані з оптимізацією ігри для консолей нинішнього покоління. Найбільше труднощів у розробників виникла з базовою версією Xbox One. На ній продуктивність гри вкрай незадовільна. Враховуючи, що консоль на ринку вже більше 5 років, звичайна версія не може видавати красиву картинку в 2020 році, особливо, коли гра дійсно величезна і продумана.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.