Vivo працює над технологією зарядки смартфонів наступного покоління, що отримала назву Super FlashCharge tech. Китайський виробник смартфонів нещодавно подав заявку на товарний знак в EUIPO (Європейське відомство інтелектуальної власності). Як видно із зображень, перерахованих нижче, бренд додав дві торговельні марки, а саме Vivo Super FlashCharge і просто Super FlashCharge.

Vivo патент, gizchina

На жаль, патент на товарний знак не розкрив ніякої інформації про технології. Це означає, що в даний час ми поняття не маємо про те, як швидко буде розвиватися технологія зарядки. Досі на смартфон Oppo Reno Ace ми бачили технологію швидкої зарядки максимум 65 Вт. З урахуванням сказаного, технологія зарядки 55 Вт все ще неймовірно швидка. Щоб дати вам уявлення, він зможе поповнити батарею ємністю 4000 маг всього за півгодини.

VIVO V17, galdgets
VIVO V17, galdgets

Коли технологія з'явиться в смартфонах - невідомо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.